dijous, 28 de maig del 2009

Vanoveta


He acabat aquesta vanoveta infantil. És per a una companya de feina que li agraden molt els gossos i que està a punt de tenir una bebita. És un quilt molt senzillet boatinat seguint les rectes i fet amb teles de la col·lecció "Oh, my dog!" de Moda
------------
He acabado esta colchita infantil. Es para una compañera de trabajo que le gustan mucho los perros y que está a punto de tener una bebita. Es un quilt muy sencillito acolchado siguiendo las rectas y hecho con telas de la colección "Oh, my dog!" de Moda.

dimecres, 27 de maig del 2009

Quilt de tardor



Aquests són els blocs que porto del quilt de tardor. És un quilt de blocs assemblats i aplicats. Encara no tinc decidit l'ordre. Els assemblats els vaig copiant d'un BOM que fan i publiquen algunes quilters i els aplicats els selecciona de diferents llocs.

----------

Estos son los bloques que llevo del quilt de otoño. Es un quilt de bloques ensamblados y aplicados. Todavía no he decidido el orden. Los ensamblados los voy copiando de un BOM que hacen y publican algunas quilters y los aplicados los selecciono de diferentes sitios.

Dear Jane


Aquest és el bloc fet de la setmana. Només tinc un mig endarrerit.

-----------

Éste es el bloque hecho de la semana. Sólo llevo uno medio atrasado.

dimarts, 26 de maig del 2009

SAL casetes


Aquests són els deures ja fets d'aquesta setmana. Aquest cap de setmana he fet unes quantes coses de costura, però encara no he pogut fer les fotos. Potser us les ensenyo demà!

-------------

Estos son los deberes ya hechos de esta semana. Este fin de semana he hecho unas cuantas cosas de costura, pero todavía no he podido hacer las fotos ¡Quizás os las enseño mañana!

diumenge, 24 de maig del 2009

SAL "Sew along"


Ja us vaig explicar que aquest projecte erà per vestir la taula de Nadal. Per tant he decidit utilitzar 24 FQ de la col·lecció "Royal Holiday" de Moda.

-------------

Ya os expliqué que este proyecto será para vestir la mesa de Navidad. Por tanto, he decidido utilizar 24 FQ de la colección "Royal Holiday" de Moda.

dijous, 21 de maig del 2009

Avenços"ONE a DAY - A QUILT ALONG"

Aquests són els meus avenços. S'ha de fer un bloc nine-patch cada dia. Jo porto 21 de 70 i estic aprofitant restes de dues altres vanovetes infantils que tinc en marxa.
---------------
Estos son mis avances. Se tiene que hacer un bloque nine-patch cada dia. Yo llevo 21 de 70 y estoy aprovechando restos de otras dos cochitas infantiles que tenfo en marcha.


Avenços al "Dear Jane"


Aquest és el bloc de la setmana passada

-------------

Este es el bloque de la semana pasada.

dimecres, 20 de maig del 2009

Entrega 3 SAL CASETES


Aquestes són les meves casetes. Sembla que tothom es diverteix molt amb aquest SAL: jo també i així li ho fet saber a l'organitzadora.

------------

Estas son mis casitas. Parece que todo el mundo se divierte mucho con este SAL: yo también y así se lo he hecho saber a la organizadora.

Nou SAL amb sorteijos


M'ha apuntat al nou SAL que organitzen des de Old Red Barn Co Vull fer un quilt amb les teles de Nadal que em van portar els Reis per tenir una taula de luxe. Alguna més s'anima? Sí, ja ho sé, estic en 50.000 sal's, però és que d'aquí tres setmanes ja faré la jornada intensiva i podré cosir cada dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

------------------

Me he apuntado al nuevo SAL que organizan desde Old Red Barn Co. Quiero hacer un quilt con las telas de Navidad que me trajeron los Reyes para tener una mesa de lujo ¿Alguna se anima? Sí, ya lo sé, estoy en 50.000 sales, pero es que de aquí a tres semanas ya haré la jornada intensiva y podré coser cada dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dijous, 14 de maig del 2009

Entrega 2 SAL CASETES




Heu vist que bonic que queda! I de moment és ben fàcil...
--------------
¡Habéis visto que bonito queda! Y de momento es bien facil.


dimarts, 12 de maig del 2009

Nova bogeria


He tornat a caure! Ara que vaig al dia o quasi bé amb el Dear Jane, m'he apuntat a un SAL d'aprofitament. Es tracta d'anar fent un nine-patch cada dia. Va començar a principis de maig, així que ja em puc posar les piles. Alguna més s'anima? Passeu per blog crazy mom quilts.

---------

¡He vuelto a caer! Ahora que voy al día o casi con el Dear Jane, me he apuntado a un SAL de aprovechamiento. Se trata de ir hacierdo un nine-patch cada día. Comenzó a principios de mayo, axí que ya puedo ponerme las pilas ¿Alguien más se anima? Pasad por el blog crazy mom quilts

Dear Jane


Quasi al dia

------

Casi al día

Nou sorteig


Hola, amigues

Hi ha un nou sorteig a la vista. Podeu passar per Tattered threads i participar-hi.
------------
Hola, amigas
Hay un nuevo sorteo a la vista. Podéis pasar por Tattered threads y participar

diumenge, 10 de maig del 2009

Més Dear Jane


Com aquests són facilets, en una estoneta ja estan llestos (o estic aprenent molt, que també)------------
Como estos son fáciles, en un ratito ya estan listos (o estoy aprendiendo mucho, que también)

dissabte, 9 de maig del 2009

SAL casetes


Avui m'he entretingut amb els deures que ens ha posat l'Anna-Manu Patch, organitzadora d'aquest SAL. M'ha sorprés el tamany: és nan.
------------
Hoy me he entretenido con los deberes que nos ha puesto Anna-Manu Patch, organizadora de este SAL. Me ha sorprendido el tamaño: es enano.

Dear Jane


Tot i que no estic al dia, aconsegueixo no portar masses blocs endarrerits.
-----------
A pesar de no estar al día, consigo no llevar demasiados bloques atrasados.

dimecres, 6 de maig del 2009

Actualització de SAL's




No us penseu pas que he desaparegut. És que darrerament tinc poc temps i tinc el blog bastant abandonat, però jo alguna cosa vaig cosint, sobretot els meravellosos caps de setmana de 4 dies.!!! De moment us ensenyo algunes cosetes
---------------
No oa penséis que he desaparecido. Es que últimamente tengo poco tiempo y tengo el blog bastante abandonado, pero yo voy cosiendo alguna cosa, sobretodo los maravillosos fines de semana de 4 días!!! De momento os enseño algunas cositas