dissabte, 29 d’agost del 2009

Entregues Dear Jane


S'acaben les vacances. I jo segueixo amb el meu propòsit de posar-me al dia de tots els sals als que estic apuntada. Aquí van els últims blocs del "Dear Jane". Els 42 al dia.
------------
Se acaban las vacaciones. Y yo sigo con mi propósito de ponerme al día de todos los sales a los que estoy apuntada. Aquí van los últimos bloques del "Dear Jane". Los 42 al día.

dijous, 27 d’agost del 2009

Regal


La meva sogra és una dona de gustos senzills que li encanten els gats. Vaig veure aquesta col·lecció de teles de R. Kaufman i no me'n vaig poder resistir. I que millor que un bon davantal per a una bona cuinera!!! El meu fill gran, que per cert avui fa 7 anys, diu que serà la iaia més guapa amb aquest davantal. A que us agrada?
---------
Mi suegra es una mujer de gustos sencillos que le encantan los gatos. Vi esta colección de telas que R. Kaufman y no me pude resistir ¡Y qué mejor que un buen delantal para una buena cocinera! Mi hijo mayor, que por cierto hoy cumple 7 años, dice que será la yaya más guapa con este delantal ¿A qué os gusta?

dilluns, 24 d’agost del 2009

Entrega 4 Vànova Tilda



Jo continuo amb els deures. Ara li toca al SAL de la vànova Tilda. Ja comença a fer goig!
-----------
Yo continuo con los deberes. Ahora le toca al SAL de la colcha Tilda ¡Ya comienza a lucir!

dimecres, 19 d’agost del 2009

Entregues Dear Jane


Sí, ja sé que tinc el Dear Jane un xic oblidat. Aquí van tres blocs, i la setmana vinent potser els que falten per posar-me al dia. És un gran projecte i ja he superat el primer any de SAL sense gaires endarreriments...
--------------
Sí, ya sé que tengo el Dear Jane un poco olvidado. Aquí van tres bloques, y la semana que viene quizás los que faltan para ponerme al día. Es un gran proyecto y ya he superado el primer año de SAL sin demasiados retrasos...

diumenge, 16 d’agost del 2009

Altre ufo acabat



A la fi he acabat amb la mega-vànova. Us ensenyo la foto del quilt ja en la seva destinació final. M'agrada el resultat.
---------
Por fin he acabado con mi mega-colcha. Os enseño la foto del quilt ya en su destinació final. Me gusta el resultado.

divendres, 14 d’agost del 2009

Entrega Vànova Tilda


Mentre vaig a tota màquina cosint el bies de la meva mega-vànova, aprofito alguna estoneta per als objectius dels SALs als que estic apuntada. Aquí us ensenyo el 3r objectiu de la vànova Tilda que estic fent.
-------------
Mientras voy a toda máquina cosiendo el bies de mi mega-colcha, aprovecho algún ratito para los objetivos de los SALes a los que estoy apuntada. Aquí os enseño el 3er. objetivo de la colcha Tilda que estoy haciendo.

dimarts, 11 d’agost del 2009

Costurer versàtil

A mi, les labors com el cafè, m'agraden curtes, però intenses. Amb això vull dir que l'embuatat de la meva mega-vànova romàntica me l'he dosificat perquè m'avorreix i esgota. Mentre, vaig fent altres cosetes curtes però altament satisfactòries com aquesta bossa versàtil-costurer en la que m'hi cap la meva caixeta de fils de brodar, bastidors petits i les coses que necessito per anar als jardins on em trobo amb altres estiuejants i cosim i xerrem... i xerrem i cosim... La bossa la vaig fer amb tiretes d'un honey bunny. Haig de dir que això dels packs de robes variades i tallades em xifla: charm packs, jelly roll, honey bunny... Els trobo molt pràctics i bonics.
--------
A mi, les labores como el café, me gustan cortas, pero intensas. Con esto quiero decir que acolchar mi mega-colcha romántica me lo he dosificado porque me aburre y agota. Mientras, voy haciendo otras cositas cortas pero altamente satisfactorias como esta bolsa versátil-costurero en la que me cabe mi cajita de hilos de bordar, bastidores perqueños y las cosas que necesito para ir a los jardines donde me encuentro con otras veraneantes y cosemos y hablamos... y hablamos y cosemos... La bolsa la hice con tiritas de un honey bunny. Tengo que decir que esto de los packs de telas variadas y cortadas me chifla: charm packs, jelly roll, honey bunny... Los encuentro muy prácticos y bonitos.

divendres, 7 d’agost del 2009

SAL Baltimore


Un nou SAL. Un Baltimore, organitzat per EL TALLER DE ISI. Les que em coneixeu, sabeu que m'encanten les aplicacions, així que no m'he resistit. Ben segur que serà com un intensiu en aplicació!!!
-------
Un nuevo SAL. Un Baltimore, organizado por EL TALLER DE ISI. Las que me conocéis, sabéis que me encantan las aplicaciones, así que no me he resistido ¡¡¡ Seguro que será como un intensivo en aplicación!!!

dijous, 6 d’agost del 2009

EN QUÈ TREBALLO


Tinc pendent acabar una vànova de quadres. Tinc el top muntat des de fa temps, però no veia el moment de preparar-la per embuatar, doncs amida 2,25 * 2,75. I ara toca. Així que ja sabeu “a qué dedico el tiempo libre (J.L. Perales)” Tot i que segueixo només les línies rectes, per les dimensions es fa molt pesat. Només vull donar-li un toc final amb els dos laterals amb ones. Quan l'acabi, us l'ensenyo, però trigraré. I si algú vol fer suggerències per les ones, seran ben rebudes.
---------

Tengo pendiente acabar una colcha de cuadros. Tengo el top montado desde hace tiempo, pero no veía el momento de prepararla para acolchar, pues mide 2,25*2,75. Y ahora toca. Así que ya sabéis “a qué dedico el tiempo libre (J.L. Perales)” A pesar de que sigo sólo las lineas rectas, por las deimensiones se hace muy pesado. Sólo quiero darle un toque final con los dos laterales con ondas. Cuando la acabe, os la enseño. Y si alguien quiere hacer sugerencias para las ondas, serán bien recibidas.