dijous, 31 de desembre del 2009

Descobriment

Les que em coneixeu, sabeu que els acabats dels quilts em porten de cap, en especial les ones i els biaixos. He descobert un vídeos genials i vull compartir-los amb vosaltres. Duren 10 minuts, però em semblen boníssims.

FELIÇ ANY 2010
------------
Las que me conocéis, sabéis que los acabados de los quilts me traen de cabeza, en especial las ondas y bieses. He descubierto unos videos genials y quiero compartirlos con vosotras. Duran 10 minutos, pero me parecen buenísimos.

FELIZ AÑO 2010









dimarts, 29 de desembre del 2009

Nova aventura


Porto uns dies malaltona i no em venia de gust cosir. Així que en vaig endinsar en una altra aventura: folrar caixes. I, m'ha encantat! No és fàcil, però condeix. Aquí està l'experiment.
--------
Llevo unos días enfermita y no me apetecía coser. Así que me adentré en otra aventura: forrar cajas. Y ¡me ha encantado! No es fácil, pero cunde. Aquí está el experimento.

diumenge, 27 de desembre del 2009

Sal Heirloom



Aquí està el resultat de la 6na entrega d'aquest SAL. Té errors, però quan miro el resultat em sembla tan meravellós... Sempre havia admirat aquests treballs i ara jo n'estic fent un!!! Ara, quan fico les estisores per tallar els fils de la tela, em dóna un no sé què!!
--------
Aquí está el resultado de la sexta entrega de este SAL. Tiene errores, pero cuando miro el resultado me parece tan maravilloso... Siempre había admirado estos trabajos y ahora yo estoy haciendo uno!!! Ahora, cuando meto las tijeras para cortar los hilos de la tela, me da un no sé qué!!!

dissabte, 26 de desembre del 2009

Regal de Nadal


Aquest any sembla que m'he tornat a portar bé i el Pare Noel m'ha portat un complement per a la meva Berni, la taula gran per encoixinar. Com em coneix els gustos!!!
-----------
Este año parece que me he vuelto a portar bien y Papa Noel me ha traído un complemento para mi Berni, la mesa grande para acolchar ¡Cómo conoce mis gustos!

dijous, 24 de desembre del 2009

Bon Nadal



Bon Nadal

Aquestes fotos són els detalls del camí de taula que he fet per aquesta ocasió. Són dissenys de Santa's Coming de Art to heart.
-----------
Feliz Navidad

Estas fotos son los detalles del camino de mesa que he hecho para esta ocasión. Son diseños de Santa's Coming de Art to heart

dilluns, 14 de desembre del 2009

Regal de Nadal


L'amiga Mar del blog Cosas de Mar m'ha fet un regal que em fa molta il·lusió, una participació d'aquest nombre de loteria. Jo ara el passo a 5 amigues blogueres que són:EnllaçI ara, correns a inscriure'm al blog Alas de Palomo.

Què la sort ens acompanyi!!!
Enllaç---------------
La amiga Mar del blog Cosas de Mar me ha hecho un regalo que me hace mucha ilusión, una participación de este número de loteria. Yo ahora se lo paso a 5 amigas blogueras que són:
EnllaçY ahora me voy corriendo a inscribirme al blog Alas de Palomo

Què la suerte nos acompañe!!!Enllaç

dissabte, 12 de desembre del 2009

Sal Heirloom


Ja he acabat la 5na entrega d'aquest SAL. Encara que no estigui perfecte, m'agrada molt el resultat i tot el que vaig aprenent.
---------
Ya he acabado la 5ª entrega de este SAL. Aunque no esté perfecto, me gusta mucho el resultado y todo lo que voy aprendiendo

Nou sorteig


Hi ha un nou sorteig a la vista, Christmas Give-A-Way for a Special Stitching Friend
---------

dijous, 10 de desembre del 2009

Pont de la Immaculada Constitució



Endevina, endevinalla. Què he fet aquests dies de pont?
---------
Adivina, adivinanza ¿Qué he hecho estos días de puente?

diumenge, 6 de desembre del 2009

La meva filla és una artista


Sí. La meva filla és una artista. Amb només 5 anyets i la primera vegada que hi participa i ja guanya el seu primer concurs de dibuix. Aquí està recollint el premi de mans del Sr. Alcalde de Prullans.
--------------
Sí. Mi hija es una artista. Con sólo 5 añitos y la primera vez que participa y ya gana su primer concurso de dibujo. Aquí está recogiendo el premio de manos del Sr. Alcalde de Prullans

dimecres, 2 de desembre del 2009

3 entrega Sal Heirloom


Aquí està la tercera entrega. Mica en mica vaig agafant el "tranquillo".
---------
Aquí está la tercera entrega. Poco a poco voy cogiendo el "tranquillo"