dilluns, 28 de juny del 2010

Resultats del Hawaiano



Com sabeu fa unes setmanes vaig fer un curs de hawaiano amb l'Eva Gustems. Aquest és el resultat del meu experiment del hawaiano a màquina, convertit en dos alegres coixins per als meus ronyons. Fan per a una casa de platja, oi?
------------
Como ya sabéis hace unas semanas hice un curso de hawaiano con Eva Gustems. Éste es el resultado de mi experimento de hawaiano a máquina, convertido en dos alegres cojines para mis riñones. Hacen para una casa de playa ¿verdad?



I aquest és un regal molt i molt bonic de la generosa Júlia amb motiu del seu aniversari. És la bomba aquesta dona: és el seu aniversari i ens porta un regal personalitzat a cadascuna de les seves amigues costureres!!!
----------------
Y éste es un regalo muy y muy bonito de la generosa Júlia con motivo de su aniversario. Es la bomba esta mujer: es su cumpleaños y ¡¡¡nos trae un regalo personalizado a cadauna de su amigas costureras!!!

dilluns, 21 de juny del 2010

Més feinetes 2

Aquí teniu la segona entrega / Aquí tenéis la segunda entrega

Aquesta és una mini taula de planxar per a la meva planxeta de viatge
Ésta es una mini tabla de planchar para mi planchita de viaje.

Aquí, tots els objectius del costurer de T. Sako
Aquí, todos los objetivos del costurero de T. Sako

I aquí un moneder d'un kit japonès que em vaig regalar. Em xiflen les aplicacions japoneses!!!
Y aquí un monedero de un kit japonés que me regalé. ¡Me chiflan las aplicaciones japonesas!!!

diumenge, 20 de juny del 2010

Més feinetes

Estic fent moltíssimes labors simultàniament, i moltes d'elles estan a punt d'acabar. Així que aquesta setmana em sembla que hauré de publicar sovint. Aquí van les primeres.

Aquí vaig fent blocs d'un nous projecte. Com us vaig dir, he fet una bossa per anar-los posant amb les restes de les teles del projecte i que després em servirà per guardar el quilt quan no s'utilitzi.

I aquí un parell de blocs més de Dear Jane. Ara que l'organitzadora ens ha donat vacances, intentaré posar-me al dia.

dimarts, 15 de juny del 2010

Aniversari


Isi celebra el seu primer blog-aniversari. Passeu a felicitar-la
------
Isi celebra su primer blog-aniversario. Pasad a felicitarla.

dimecres, 9 de juny del 2010

dilluns, 7 de juny del 2010

Més caixes folrades


Necessitava urgentment una capseta per posar els fils per aplicar. I mireu què bonica ha quedat! Això de folrar caixetes m'agrada: fàcil, ràpid i molt vistós. ----------- Necesitaba urgentemente una cajita para poner los hilos para aplicar ¡Y mirar qué bonita me ha quedado! Esto de forrar cajita me encanta: facil, rápido y muy vistoso.