dilluns, 24 de novembre del 2008

Amigues a CREATIVA















Dissabte vaig estar a CREATIVA. A hores d'ara ja s'ha dit tot. Jo m'he apuntat a la Jaima per a l'any vinent de la bruja Pepa. Resum: poques novetats, molta calor, molt soroll, molta gent per al poc espai i moooooooooltes amigues a saludar.
I això d'amigues, per dir quelcom. Només una mostra d'algunes de les millors imatges: de cap, de cuixa, amb totes les dents fora... i alguns regalets de persones detallistes (no com jo)
----------------
El sábado estuve en CREATIVA. Ya se ha dicho todo. Yo me he apuntado a la Jaima para el año que viene de la bruja Pepa. Resumen: pocas novedades, mucho calor, mucho ruido, mucha gente para el poco espacio y muchaaaaaaaaaaas amigas a saludar.
Y eso de amigas, por decir algo. Sólo una muestra de algunas de las mejores imágenes: de cabeza, de piernas, con los dientes fuera... y algunos regalitos de personas detallista (no como yo)

6 comentaris:

corapensa ha dit...

Mira,que me conozco,que mucho jiji jaajja con la jaima y al final nos ponemos y la montamos,mira que de verdad no me conoceis QUE SOY CAPAZ DE HACER UNA COLECTA pa la jaima y montar hasta talleres,MIRA NO ME PINCHEIS.......

Pili ha dit...

Angela tens tota la raó en el teu resumen, però malgrat tot va valer la pena anar fins a creativa.
Ja tinc ganes d'una altra kdada.
Petons.

Carol ha dit...

Ens ho vam passar molt bé, veritat??? a veure si a Sitges tornem a repetir!!

Odette ha dit...

Hola!!! que lindo que puedas compartir con tantas personas y ver en vivo y en directo todas esas hermosas creaciones y artículos ... estamos tan lejos que solo tenemos las fotos que ustedes publican.... aun asi nos deleitamos junto a ustedes de ver lo bien que lo han pasado.
Un abrazo muy cariñoso Odette

corapensa ha dit...

AG si teneis ganas de reiros un monton pasar por el blog de Ana (mi aguja y yo)

Anna S. ha dit...

Jajajajaja!! I això d'amigues per dir "quelcom"????? Ay Àngela!! Quin caràcter!! Li hem de posar humor al "asunto" no?