dimarts, 25 de novembre del 2008

Tallers a CREATIVA: bossa guarda-cúter




Dissabte vaig fer 3 tallers a CREATIVA i estic acabant i tunejant les peces a casa. El primer va consistir en fabricar amb el regle JELLY ROLL RULER de Creative Grids una espècie d'abric per got de llapisos. Però com no em va semblar útil, l'he transformat en una bonica bosseta per portar el cúter i les ganivetes de recanvi (per la forma, també es podria portar una flauteta). Reconec que la idea va sorgir de veure la preciosa bosseta que s'havia fabricat la Carol de Mirabilia (i jo amb aquella cutrada). Aquest és el resultat.
----------------
El sábado hice 3 talleres a CREATIVA y estoy acabando de tunear las piezas en casa. El primero consistió en fabricar con la regla JELLY ROLL RULER de Creative Grids una especie de abrigo para vaso de lápices. Pero como no me pareció útil, lo he transformado en una bonita bolsita para llevar el cúter y las cuchillas de recambio (por la forma, también se podría llevar un flautín) Reconozco que la idea surgió de ver la preciosa bolsita que se había fabricado Carol de Mirabilia (y yo con aquella cutrada). Éste es el resultado.

5 comentaris:

Anna S. ha dit...

Ets una màquina Àngela! T'ha quedat molt maco, i li has donat l'utilitat que necessitaves, qué més vols?

Pili ha dit...

Olé el teu tuning, la veritat es que així queda molt més aprofitat perque per un pot per llapisos no cal treballar tant.
Petons.

eugenia ha dit...

Quin creativa mes profitos !!!!

Carol ha dit...

de cutrada res.... no és veritat!! Ai, ai que m'enfadaré...

Es un bossa molt maca i a sobre pots guardar els ganivetes (cosa que en el meu no es pot fer)

eugenia ha dit...

Si que vau fer coses al creativa !!! i totes molt maques !!!