dijous, 26 de febrer del 2009

Preparant Sitges...


Darrerament em queda poc temps per cosir. Només uns minutets a la nit i he pensat preparar els blocs per intercanviar amb les blogo-amigues a Sitges. Jo aniré el dissabte i participo a la kdd de l'Anna manu-patch, així que apunteu-vos aquí per a la reserva del meu bloc d'intercanvi.

--------´

Últimamente me queda poco tiempo para coser. Sólo unos minutitos por la noche y he pensado preparar los bloques para intercambiar amb las blogo-amigas en Sitges. Yo iré el sábado y participo en la kdd de Anna manu-patch, así que apuntaros aquí para la reserva de mi bloque de intercambio.

8 comentaris:

Júlia ha dit...

hola.... jo vull un, jo et dono un a tu i tu un a mi. Què xulooo
Petonets
Júlia

Pili ha dit...

S'han d'encomanar? Jo pensava que aixó era al moment amb qui et trobaves els ensenyaves i feies l'intercanvi. Aniré al bloc de la Núria a informar-me bé. Encara estic pensant si en faig o no. Però a cada bloc que en veig m'engresco més...
Petons.

Pili ha dit...

Àngela al meu bloc t'he deixat una invitació per participar en un sorteig
Petons i bon cap de setmana

corapensa ha dit...

Vaya lio que llevais con tanto intercambio de bloquecitos. No quiero echar las campanas al vuelo,pero YA TENGO BILLETE TREN,para ir a barna,jueves y viernes disfrutaR de la ciudad Sábado sitges,¿Nos veremos allí?

Mar ha dit...

Yo también me apunto a cambiar una contigo!!!!
Nos vemos el sábado! :-)

Anna S. ha dit...

Jo vull canviar amb tú, tú vols canviar amb mí???

Anna S. ha dit...

Oh, clar..... per demanar que no quedi.... si no es prova, no se sap, oi?? A més, una vegada em vàren dir que a la carta dels reis, es demanaven moltes coses, però que no sempre te les portaven...jejejej

Pili ha dit...

Guardame'n un per a mí. Ens veiem dissabte.
Petons.