dijous, 19 de març de 2009

Intercanvi


Una de les coses que em feia gràcia de fer a la fira de Sitges era intercanviar blocs amb les ciber-amigues. Quan em vaig apuntar al SAL de l'Alphabet Garden, ja li vaig dir a la Mª Eugènia del Rincón de Paloma que jo em dedicaria a tunejar. I aquí teniu la lletra "A", com a motiu central dels blocs d'intercanvi. Xulo, oi?
-----------
Una de las cosas que me hacía gracia para hacer en la feria de Sitges era intercambiar bloques con las ciber-amigas. Cuando me apunté al SAL del Alphabet Garden, ya le dije a Mª Eugènia del Rincón de Paloma que yo me dedicaría a tunear. Y aquí tenéis la letra "A", como motivo central de los bloques de intercambio. Chulo ¿verdad?

6 comentaris:

Nile e Richard ha dit...

Oi amiga.
Muito lindo o seu trabalho.
bjtos.Nile.

Júlia ha dit...

I tant, jo en tinc una...
Petonets Angela
Júlia

Vero ha dit...

Precioso el bloque, es muy original!!

Pili ha dit...

Àngela se't dona molt bé això del tunning!!
Petons.

Núria Madurell ha dit...

Hola Angela!!
Molt maca la teva lletra...jo en vull unaaaaaa!!
Petonets,

Anònim ha dit...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片