dimarts, 11 d’agost del 2009

Costurer versàtil

A mi, les labors com el cafè, m'agraden curtes, però intenses. Amb això vull dir que l'embuatat de la meva mega-vànova romàntica me l'he dosificat perquè m'avorreix i esgota. Mentre, vaig fent altres cosetes curtes però altament satisfactòries com aquesta bossa versàtil-costurer en la que m'hi cap la meva caixeta de fils de brodar, bastidors petits i les coses que necessito per anar als jardins on em trobo amb altres estiuejants i cosim i xerrem... i xerrem i cosim... La bossa la vaig fer amb tiretes d'un honey bunny. Haig de dir que això dels packs de robes variades i tallades em xifla: charm packs, jelly roll, honey bunny... Els trobo molt pràctics i bonics.
--------
A mi, les labores como el café, me gustan cortas, pero intensas. Con esto quiero decir que acolchar mi mega-colcha romántica me lo he dosificado porque me aburre y agota. Mientras, voy haciendo otras cositas cortas pero altamente satisfactorias como esta bolsa versátil-costurero en la que me cabe mi cajita de hilos de bordar, bastidores perqueños y las cosas que necesito para ir a los jardines donde me encuentro con otras veraneantes y cosemos y hablamos... y hablamos y cosemos... La bolsa la hice con tiritas de un honey bunny. Tengo que decir que esto de los packs de telas variadas y cortadas me chifla: charm packs, jelly roll, honey bunny... Los encuentro muy prácticos y bonitos.

3 comentaris:

Victòria ha dit...

M'agrada moltíssim. Es possible que et copíi el diseny. A mí també m'agrada combinar coses grans amb coses petites i ràpides, per aixó deu ser que tinc 4 coses a mitjes?
Un petonet.

Pili ha dit...

T'ha quedat genial!! es veu molt pràctica, còmoda i bonica. Les robes que has escollit són molt encertades.
segur que seràs l'enveja del grup de costures i converses....
Petons.

Anònim ha dit...

Molt maca!! i sembla força pràctica.Com et cundeix el temps:O