dimecres, 18 d’abril del 2012

Regals d'aniversari

Fa uns dies vàrem celebrar l'aniversari de la Victòria i el meu. Jo vaig fer uns coixins per agulles perfumats a partir de la idea de Kris, un per a la Victòria i l'altre per a mi. Sovint regalo coses que m'agraden i jo me'n quedo sense!
-------

Hace unos días celebramos el cumpleaños  de la Victòria y el mío. Yo hice unos alfileteros perfumados a partir de la idea de Kris, uno para Victòria y otro para mi ¡A menudo regalo cosas que me gustan y yo me quedo sin!

També vaig rebre de part de les meves amigues aquestes precioses manualitats: un clauer amb un jersei teixit a mà miniatura (petitíssim, us ho prometo) i un collaret que em va faltar temps per lluir-lo, és clar.
-----------
También recibí de parte de mis amigas estas preciosas manualidades: un llavero con un jersey miniatura (pequeñísimo, os lo prometo) y un collar que me faltó tiempo para lucirlo, claro.

5 comentaris:

Rosa ha dit...

Muchas felicidades.Los alfileteros son preciosos!!

Maritza ha dit...

Angela, te quedaron divinos los alfileteros. Y me parece genial que hayas hecho uno para ti también...
Los regalitos de tus amigas son preciosos....qué difícil debe ser hacer un llavero con este jersey tan pequeñito!!! es una belleza..un besote mi niña

Núr ha dit...

Doncs per molts i molts anys! :D Espero que passessis un gran dia!

Victòria ha dit...

M'encanta el meu coixinet i fa una olor...

Natitxu ha dit...

Buena idea lo de perfumarlos. Me encanta el colgante, parece de ganchillo, pecioso.
Besos guapa