dijous, 22 d’octubre de 2009

Enrabiada creativa 2009

Avui us vull explicar una cosa que m'ha passat i que m'ha fet enrabiar molt. Un dia, passejant per la blogosfera, vaig descobrir que es feia un concurs de bosses al creativa d'enguany. Jo, una simple aficionada, estava molt orgullosa de com m'havia quedat el meu "costurer d'estiu" i vaig enviar la foto i el full de participació. Més endavant, vaig rebre un email per a què enviés la bossa urgentment a Valladolid per a la desfilada. La veritat, no havia llegit enlloc que l'hagués d'enviar, però ho vaig fer (em va sembla lògic).

Aquesta setmana va veure amb orgull una foto de la desfilada i la vaig ensenyar a la meva família i els vaig dir que aniríem a la desfilada de Barcelona. Vaig enviar un email per sol·licitar 4 invitacions (a la mateixa persona que em va demanar que enviés la bossa per correu urgent a Valladolid) i quina és la meva sorpresa quan la resposta és que em descarregui el descompte de 2€ de la web, que no donen invitacions als participants dels concursos... Vaig al·lucinar! Haig de pagar per veure desfilar la meva bossa!!!

Si algú l'interessa li reenviaré els emails rebuts per part de creativa.
---------------------

Hoy os quiero explicar una cosa que me ha pasado y que me ha hecho enrabiar mucho. Un dia, paseando por la blogosfera, descubrí que se hacía un concurso de bolsos al creativa de este año. Yo, una simple aficionada, estaba muy orgullosa de como me había quedado mi "costurer d'estiu" y envié la foto y la hoja de participación. Más adelante, recibí un email para que enviara el bolso urgentemente a Valladolid para el desfile.

Esta semana vi con orgullo una foto del desfile y la enseñé a mi familia y les dije que iríamos al desfile de Barcelona. Envié un email para solicitar 4 invitaciones (a la misma persona que me pidió que enviara el bolso por correo urgente a Valladolid) y cual es mi sorpresa cuando la respuesta es que me descarge el descuento de 2€ de la web, que no dan invitaciones a los participantes de concursos ¡Aluciné!¡Tengo que pagar para ver desfilar mi bolso!

Si a alguien le interesa le reenviaré los emails recibidos por parte de creativa.

12 comentaris:

eugenia ha dit...

Alucinant, ni un minim detall. jo vaig participar en un concurs amb les meves companyes, no vam guanyar, però ens van demanar el quilt per publicar-lo a una revista ino ens van regalar ni un ejemplar de la revista i vaig pensar mai mes, a sobre que estan guanyan diners amb els nostres treballs, no tenen ni un detall.

aurora patch ha dit...

Menuda tomadura de pelo, siempre abusan de la buena gente, lo siento por ti, besos Aurora

Punt Petit ha dit...

Quina cara més dura !!!
La meva escola aquest any ja no participa , estan indignats del tracte del any anterior o sigui 2008 !!!

Punt Petit ha dit...

La meva profe , encara ha de cobrar les clases que va fer, i no li pagaran , però la fira si que les va cobrar a les persones que les van fer.
Què en penseu ?

Bargalloneta ha dit...

quina barra!!!!!!!!
i et tornaran el bolso no????
petonet!!!

Júlia ha dit...

Mare meva amb lo poc que costa quedar bé amb la gent. Doncs els sí que cobren bé els stands i les entrades...
petonets
Júlia

Pili ha dit...

Que fort!! Només pensen a treure profit de tot. I tú que se suposa que guanyes? a apart d'una bona enrabiada...
Petons

la.lluna.d.abril ha dit...

Quin morro!!!! Quins pocavergonyes!!!!!. No entenc perque ho fan. Saps?, ho dic seriosament, ¿organitzem una sortida a la Fira de la Marie Claire idees per l'any vinent, o per aquest?. A les que participen en les temàtiques que organitzen els regalen l'entrada, això si que és una mostra del savoir-faire dels nostres veïns.
Una abraçada

Anònim ha dit...

Quina cara més dura! Pel que veig és la seva política general :(

Anna S. ha dit...

Sembla ser que és la tónica general de l'organització no donar res, es mereixeríen que no hi anés ningú, si no fòra per les empreses que han contractat l'stand, i que els hi ha costat un runyó. Potser fòra bó de fer una queixa formal al seu blog...

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Buenos días Ángela,
Lamento tu decepción con Creativa. Me gustaría que entendieras también nuestra postura, que te voy a aclarar punto por punto.

La organización de Creativa puso en marcha con el patrocinio de la Asociación Española de Patchwork este concurso de complementos con unas normas muy claras: los participantes optaban a 3 premios de 150/100/70€ más una suscripción gratuita a la revista de la asociación durante un año.

Tengo que decirte Ángela que ningún concursante, ninguno, nos ha pedido una entrada para asistir a Creativa gratis, tan sólo por el hecho de participar en el concurso, y mucho menos 4 para toda la familia, de hecho, han pagado la entrada para ver la feria como todo el mundo hace, sin ningún tipo de ataque. También tengo que decirte, Ángela, que en el caso de que seas una de las ganadoras y quieras acudir a Barcelona para recoger tu premio, te proporcionaremos con mucho gusto esa invitación que tanto nos pides.

En cuanto al envío del trabajo, mucho se ha hablado en la blogosfera sobre este asunto. La cuestión está más que clara, ya que una de las condiciones para participar en el concurso -explícitamente indicado en el Reglamento Interno que al participar asumes y aceptas-, es su envío a la organización, que tiene derecho, por otra parte, a utilizarlo durante todo un año para exposiciones, pasarelas, etc... Aquí tienes el reglamento, por si lo quieres leer (puntos 2 y 7 del anexo).
http://www.creativa-spain.com/media/contests/21/rules.pdf

De todas formas, Àngela, debido a tu gran enfado, estamos dispuestos si quieres a devolverte el bolso antes del salón de Barcelona.

Un saludo.