dimecres, 14 d’octubre de 2009

Escapada a Madrid


He aprofitat aquest llarg cap de setmana per fer una escapada a Madrid. Què bo es viatjar! Quina ciutat tan bonica, net, ben comunicada...! He tornat encantada de la ciutat i de la seva gent. He trobat personas molt educades i amables, que malgrat sentir com constantment parlava en català a la meva família, m'han donat totes les indicacions i ajuts amb gran amabilitat. A tots ells, el meu agraiment.
---------
Ha aprovechado este largo fin de semana para hacer una escapada a Madrid ¡Qué bueno es viajar! ¡Qué ciudad tan bonita, limpia, bien comunicada...! He vuelto encantada de la ciudad y de su gente. He encontrado personas muy educadas y amables, que a pesar de oirme como constantemente hablaba en catalán con mi familia, me han dado todas las indicaciones y ayudas con gran amabilidad. A todos ellos, mi agradecimiento.

4 comentaris:

aurora patch ha dit...

Que si, que si, que la gente es muy majetona, besos Aurora

Pili ha dit...

Tot son topics, hi ha de tot com a tot arreu, no?
No has aprofitat per anar de compres a les merceries de Pontejos? em sembla que es diu així, jo no hi he estat mai però n'he sentit a parlar pels blogs.
Petons.

Pepeta ha dit...

Crec que moltes de nosaltres vam surtir aquest llarg cap de setmana, jo en vaig anar a Barna. Bessets.

Lupe Z Lluch ha dit...

Que bien poder viajar...aunque sean poquitos dias.Me alegro que te gustara Madrid,yo las veces que he ido me he sentido como en casa.Yo he estado estos dias en San Sebastian y como tu dices la gente amabilisima.
BESITOS