dimecres, 15 d’octubre del 2008

Blocs 8 i 9 del "Dear Jane"


Aquí us ensenyo els blocs 8 i 9. El 9, sense problemes. Però el 8... el 8... els he fet i desfet un milió de vegades i no em queden com jo vull. Finalment he decidit deixar-los.
-------------
Aquí os enseño los bloques 8 y 9. El 9, sin problemas. Pero el 8... el 8 los he hecho i deshecho un millón de veces y no me quedan como yo quiero. Finalmente he decidido dejarlos.

Tie ĉi mi montras la 8a kaj 9a blokojn. La 9a sen problemoj. Sed la 8a ... la 8a mi faris kaj malfaris miliono da fojoj kaj ili ne restas kiel deziras. Fine mi decidis lasi ilin.


9 comentaris:

ana-ane ha dit...

Por una vez te llevo la delantera, esos bloques los presente, hace una semana, engordo y todo al decirlo, esta vez no me ha cogido el toro. Yo no se que le ves al 8, desde mi casa se ve precioso

Nile e Richard ha dit...

Oi amiga.Muito bonito a colcha está maravilhosa.bjtos.Nile.

Encarni ha dit...

Hola he llegdo a tu blog atraves de otros. Tambien estoy apuntadas al Sal de Navidad, Dear Jane y de Isabel. Saludos desde Granada.
P.D. pasate por mi blog.

Paula Pereira ha dit...

Olá amiga
vim espreitar as novidades.
Beijos

Paula

Moni ha dit...

M'ha agradat molt el cubre safates..es una bona idea...tambe estaria be per fer mantels individuals, no?

Punt Petit ha dit...

T'està quedant molt maco de veritat !!!

mar ha dit...

moltes gracies !!, per las robetes vermelles, ja et portaré algunas per tú !!.
Trobo que treballes força !!!

Anna S. ha dit...

No sé de qué et queixes.... jo els veig tots la mar de bé....Jo m'he equivocat en el 8, i el bloc central, l'he muntat a l'inrrevés... no queda malament, i amb la feina que tinc (vaig molt atavalada a la feina i a casa), no em vé massa bé rectificar-ho... crec que en el conjunt del quilt no es notarà...

PIRI ha dit...

que guapa la colcha rapida.
bueno y el resto ya no te digo