dijous, 22 de gener del 2009

Conferenciat "fashion"





Estic farta de portar els trastets perduts per la bossa, així que amb els blocs de casetes de la Georgina he confeccionat aquesta bosseta per portar el punter, la usb... Com diuen els meus nebots, estaré "fashion"
---------
Estoy harta de llevar los trastitos perdidos por el bolso, así que con los bloques de casitas de Georgina he confeccionado esta bolsita para llevar el puntero, la usb... Como dicen mis sobrinos, estaré "fashion"

4 comentaris:

Anna S. ha dit...

Molt bé, ara només et falta fer-te una altra maleta per la documentació, perqué em sembla que la del portàtil ja la tens, oi?

Pili ha dit...

Doncs, si que aniràs fashion i així portaràs les noves tecnològies arregladetes a la bossa.
Petons.

Júlia ha dit...

Quina monada, haure de fer-me una. Els meus alumnes alucinarien, de fet ja hofan amb les meves bufandes, els meus collarets... i veient l'interès que poso en explicar la Revolució Francesa, avui un li deia a l'altre: la Júlia s'ho creu això que ens explica... jejej
Petonets
Júlia

Georgina ha dit...

Angela, están monísimas las casitas. Ahora estás "super fashion" claro que sí!!!! Si es que los chicos son tan graciosos a veces con sus ocurrencias. Gracias por haber dado tan buen uso a los esquemas.
bss.