dimarts, 28 de juliol del 2009

Entrega Vànova Tilda



Encara que he començat tard, la veritat és que tinc totes les teles ja preparades per aquesta vànova, i la meva filleta preparada per estrenar-la. He intentat seguir els colors originals, però a la que em despisto, surt la meva vena més vibrant i intensa. Es una vanoveta que em ve de gust fer perquè com aquests dies em paso un parell d'hores sota la fresca ombra dels arbres del parc de Prullans, doncs aprofito per a brodar. Aquí estan els primers arbrets.
---------
A pesar que he comenzado tarde, la verdad es que tengo todas las telas ya preparadas para esta colcha, y mi hijita preparada para estrenarla. He intentado seguir los colores originicales, pero a la que me despisto, sale mi vena vibrante y intensa. Es un colchita que me apetece hacer porque como estos días me paso un par de horas bajo la fresca sombra de los árboles del parque de Prullans, pues aprovecho para bordar. Aquí los primeros arbolitos.

5 comentaris:

Carmen LeCa ha dit...

Que bonito los arbolitos, seguro que te va a quedar lindisima.
También me he apuntado al sal de Espe, en que lista te has apuntado??
Besitos.

eugenia ha dit...

Molt maca, jo ho faig al reves, intento no segui l'original, a casa meva tot son homes i el rosa com que no ......

Nieves ha dit...

Hola Angela, esto de los Sal es un vicio. voy ha intentar no apuntarme a muchos, tengo algunos sin empezar y no pueede ser.
¿Que tal tus peques?
Besos. Nieves.

Pili ha dit...

T'he molt bona pinta aquest començament i les robetes també.
Petons.

Ale ha dit...

Holaa,, me ha encantado tu blog,,, pasaré seguido,, saluditosss,, Ale