dimecres, 20 de febrer del 2013

Quilting

Noies, necessito consell: Quan encoixino, doblego les agulles en pocs punt, i n'utilitzo les Roxanne. Com ho feu vosaltres?

---------
Chicas, necesito consejo: Cuando acolcho doblo muchísimo las agujas en pocos puntos, y utilizo las Roxanne. ¿Cómo lo hacéis vosotras?

11 comentaris:

Maritza ha dit...

Angela yo también utilizo las mismas que tu. Algunas se me han doblado pero no muchas. Creo que es por la fuerza que hacemos para coger bien las tres capas...un besote guapa

Odry ha dit...

uffff, la pregunta seria, ¿como lo haces tu?
A mi se me rompen las de ojo negro, por ser tan sumamente finas y cortas, sobre todo hipodermicas.
Las otras, las de la tapita de concha de mar, me van muy bien y no se me rompen. Si no recuerdo mal, el nombre es BetWeen o algo asi.

eugenia ha dit...

Jo faig servir les curtes del nº12 de Clover i em duren bastant. Tinc les Roxanne, diuen que son les millors, però encara no les he fet servir. També he sentit a parlar de les clover de la funda negra diuen que son bones.

Carmen y Prady ha dit...

Nosotras usamos las mismas, y algunas se nos doblan un poco, pero sera como dice Maritza por la fuerza que hacemos.
Un beso.

hilary ha dit...

Hola! Jo també faig servir Clover i em duren bastant, no les
he de canviar gaire sovint.

Odry ha dit...

Saludos de nuevo,
andaba por aqui echando otro vistazo y el otro dia no me fijé del Civil War que tienes a la derecha. Vaya bonito que es.
Te esta quedando de miedo.

Bueno, saludos

Joan ha dit...

That is a beautiful quilt being stitched.

Esther Guirado ha dit...

Hola Ángela, a mi me ocurre lo mismo. Al principio siempre tiendo a tensar demasiado el bastidor y la aguja en seguida se dobla y rompe. Después siempre lo aflojo y el acolchado va mejor, y la aguja aguanta más.
Un besito

corapensa ha dit...

!Muchas gracias!me ha gustado participar.y no,no voy a sitges,estamos en fallas en valencia

Núr ha dit...

Ostres... jo no sé què dir-te, perquè a mi no se m'han doblegat ni trencat mai... jo les he de canviar perquè em suen massa les mans i les rovello...
Tinc un paquet de Clover, amb la punta daurada, i les trovo massa fines (només n'he fet servir una...). I després tinc un paquet de Bohin Couture especials per a Patchwork (Demi-Longues, Betweens, núm. 9), que són les que em van millor. No sé si et servirà de gaire! Sort!!!

tinabarbano@gmail.com ha dit...

les mevas sempre acaban tortes pobretes , i això que e fet servir de varies marcas, e arribat a pensar k eren les mevas mans, si troves la marca bone avisa gracies wuapa
petons tina